Старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті: в пріоритеті – підготовка до весняної екзаменаційної сесії та вступ до магістратури

30 квітня 2022 року

    На гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся розширений старостат за участю декана Інни Савицької, заступників декана, наставників академічних груп та, звичайно, старост. Інна Миколаївна розпочала зустріч, звернувши увагу всіх присутніх на найважливіші питання, які хвилюють всіх учасників навчального процесу нашої академічної спільноти. Це, насамперед, підготовка до екзаменаційної сесії в умовах викликів воєнного стану, необхідність постійного спілкування наставників зі студентами, обізнаність щодо можливих проблем під час освітнього процесу, а саме – повітряних тривог, поганого інтернету, психологічних проблем та браку живого спілкування. Інна Миколаївна запевнила старост у тому, що керівництво добре розуміє труднощі здобувачів вищої освіти та викладачів і всіляко сприятиме їх вирішенню. Водночас, війна не привід піддаватись песимізму і забувати про участь в наукових конференціях та різноманітних заходах, що сприяють всебічному розвитку та вдосконаленню набутих знань. Також, декан нагадала наставникам про важливість проведення патріотичних виховних заходів, адже вони об’єднують всіх нас і плекають нашу віру в безумовну перемогу, також наголосила на важливості проведення просвітницьких заходів серед учасників освітнього процесу з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайних ситуаціях.

 

   Зустріч продовжилась інформуванням заступника декана Ігоря Буцика, який в першу чергу звертався до наставників і старост академічних груп четвертого курсу, оскільки успішне складання іспитів та вступ в магістратуру хвилює кожного студента. Ігор Михайлович анонсував подальші кафедральні заходи з майбутніми випускниками-бакалаврами для обговорення низки нагальних питань.

   Далі до науково-педагогічних працівників звернулась заступниця декана Світлана Харченко. Пані Світлана поділилась цікавою і корисною інформацією щодо фестивалю наукової діяльності студентів, який є видатною подією в студентському житті та кроком до наукової кар’єри. Вона також наголосила про доцільність продовження роботи наукових гуртків. Варто зазначити, що виступ Світлани Василівни на тему, таку близьку і цікаву всім нам нагадав мирні часи і додав всім оптимізму.

   Заступник декана Вадим Овчаренко також говорив про ключові питання пов’язані зі студентським рейтингом, стипендією, процедурами переобранням старост академічних груп та їх заступників. Вадим Миколайович щиро подякував від імені всього деканату студентам, які боронять нашу Батьківщину в лавах Збройних Сил та Територіальної оборони, деякі з них також приєдналися до наради та успішно продовжують навчатися і бути активними в складі старостату. Згадав тих студентів, що захищають нашу країну на волонтерському фронті та надав низку корисної інформації для старост та наставників.

 

   Як завжди, старостат закінчився запитаннями від студентів та викладачів, на які вони отримали змістовні та вичерпні відповіді.
   Чекаємо на наступні зустрічі!
   Віримо в Україну і нашу Перемогу!

Олена Туріцина,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook