Університет Цукуба (Японія) оголошує про прийом студентів з України

27 квітня 2022 року

    Внаслідок вторгнення російських військ на територію України, в Україні продовжується кризова ситуація. Для тих студентів, які люблять навчання та поважають свободу, університет Цукуба гарантує місце для навчання та дослідження. Університет не дозволить виявляти непошану один до одного через національність та  забезпечить міри у відповідь на проблеми та перешкоди, включно з психологічною підтримкою.

      Таким чином, університет Цукуба запроваджує наступні способи прийому для тих студентів з України, які бажають продовжити своє дослідження або навчання.

Ректор університету Цукуба Наґата Кьосуке

 

1. Особи, на яких орієнтована програма

Студенти, які не можуть забезпечити собі місця для дослідження та навчання у зв’язку з погіршенням ситуації в Україні*.

Для бакалаврів: прийом студентів як спеціальних слухачів
Для магістрів та аспірантів: прийом студентів як стажерів-дослідників 
(В обох видадках студенти будуть прийняті як ті, хто не здобуває диплом або науковий ступінь.)

*Ті студенти, які наразі отримують ступінь бакалавра або магістра в Україні або навчаються у аспірантурі, а також випускники програм освітнього рівня балавр в Україні

Щодо підтримки тих студентів, які наразі є студентами університету Цукуба або допущені до вступу, можливість підтримки забезпеченням витрат на переліт, проживання та гуртожиток буде розглянуто окремо у кожному випадку, враховуючи побажання самого студента. 


Більше інформації щодо програми та заявку на участь можете знайти за посиланням - https://ssc.sec.tsukuba.ac.jp/archives/12744

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook