Профспілка університету підтримує працівників та армію в умовах воєнного стану

26 квітня 2022 року

     Боротьба проти військового вторгнення Росії в Україну стала тим чинником, який об’єднав суспільство, мобілізував усі фінансові, матеріальні, морально-психологічні ресурси нашої нації. Підтримуючи надзвичайні зусилля ЗСУ, які дають гідну відсіч окупантам, ми, звичайні українці, намагаємося стати надійним тилом для захисників і допомагати хто чим може. Тож одним із пунктів порядку денного чергового засідання профкому НУБіП України було надання фінансової допомоги ЗСУ. За підтримку цього кроку одностайно висловилися усі члени профкому. Сума у 50 тисяч гривень, яка була перерахована на відповідний рахунок, сподіваємося, стане однією із тих краплин, яка наблизить нашу Перемогу.

    Поза увагою профспілки у цей складний час не залишаються і члени колективу університету. Голови профбюро факультетів, ННІ та інших структурних підрозділів підтримують зв'язок із кожним працівником, вивчають ті життєві ситуації в яких опинилася частина з них. Особлива увага до тих хто постраждав в наслідок ворожої агресії чи опинився у складних життєвих умовах. Маючи у структурі бюджету профкому певні кошти на грошову допомогу, рішенням профкому визначено спрямування їх саме на підтримку тих хто цього найбільше потребує саме сьогодні, не зволікаючи. На ці цілі щомісяця членам профспілки спрямовується понад 150 тисяч гривень. З початку воєнних дій вона склала уже понад 350 тисяч гривень.

     Робота профспілки університету і надалі буде спрямована на захист і підтримку її членів. І не зважаючи на складні часи, члени профкому обговорюють також питання мирного часу, зокрема здійснюється робота по плануванню літнього відпочинку дітей у таборі відпочинку «Чайка». Дивимося з оптимізмом у майбутнє і своїми діями робимо все для наближення нашої Перемоги!


Ростислав Тарасенко,
голова профкому

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook