Великодні паски для мешканців гуртожитків!

23 квітня 2022 року
     Великдень – одне із основних християнських свят. Воно вважається найсвітлішим, найважливішим святом весни й пов'язують його з Воскресінням Христовим, яке розкриває радість перемоги Божого Сина над смертю й вічним забуттям. У ці світлі дні люди відчувають особливі почуття душевного підйому, прагнення примножувати добро, бути милосердними, допомагати тим, хто потребує турботи та втіхи. Віримо, що ці Великодні свята принесуть в Україну перемогу та нарешті мирне небо над головою.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, постійно турбується про соціальний добробут студентської молоді нашого університету та дотримується славних традицій християнства. Завдячуючи його ініціативі представники від фракції ВО "Батьківщина" презентували мешканцям гуртожитків смачні паски, консервацію, картоплю та засоби особистої гігієни. Це стало справжньою несподіванкою для студентів, багато з них не очікували посмакувати великодню паску, адже знаходяться далеко від дому.
     Депутати придбали випічку для мешканців гуртожитків та постійно намагаються приділяти увагу студентам і, по можливості, допомагати, а особливо напередодні такого великого свята.

     Заступник директора студмістечка Максим Лазаріді сформував харчові набори із запашними пасочками і спільно з Сергієм Васильовичем роздали їх мешканцям гуртожитків університету. «Великодня паска, по праву вважається символом відродження життя. Такі солодкі подарунки піднімають настрій та налаштовують на позитивні емоції», - говорить Сергій Стецюк, директор студентського містечка.
     Мешканці висловлюють слова вдячності ректорату за постійну увагу, депутатам за можливість надання допомоги, керівництву кампусу за організацію, піклування та забезпечення харчуванням.
     Завдяки таким добрим справам небайдужих людей студенти, що проживають в гуртожитках у такий складний час матимуть можливість відчути Великодні свята, смакуючи здобну паску.

     Сьогодні паска стала не лише символом Воскресіння Христового, але й символом єднання нашого народу, чекаємо нашої перемоги, з вірою про те, що коли Христос Воскрес – Воскресне й Україна!

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook