ПРОФЕСОР ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ІГОР КАЛІНІН ВЗЯВ УЧАСТЬ У ІІ ЕТАПІ КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ МАН ІЗ ЗООЛОГІЇ

21 квітня 2022, 9:08
ФВМ НУБіП України

В умовах воєнного стану в Україні з натхненням, беззаперечною вірою в Перемогу, 20 квітня 2022 року відбулось онлайн засідання ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, наукового відділення – хімії і біології, секції – зоологія. Розпочала засідання координаторка наукового відділення та секції, заступниця директора Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу (КОКПНЗ) «Мала академія наук учнівської молоді» Ірина Соловйова, яка передала усім вітання і побажання миру від директора КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» Світлани Минзар і доповіла про результати заочного оцінювання робіт, які беруть участь у конкурсі.

Журі у складі голови, доктора біологічних наук, професора кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України Ігоря Калініна та членів журі: докторки ветеринарних наук, професорки, завідувачки кафедри іхтіології та зоології екологічного факультету Білоцерківського національного аграрного університету Наталії Гриневич і кандидата біологічних наук, доцента кафедри біології тварин факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України Івана Митяя обговорили заслухані доповіді учнів-конкурсантів і визначилися з балами їхньої оцінки. За результатами оцінки журі конкурсантам визначено два перших місця, одне друге і три третіх.

Приємно, що у такий складний час у дітей є бажання брати участь у названому заході, а ми всі раді підтримати і мотивувати прагнення дітей досліджувати, розвиватися і рухатися вперед задля розвитку нашої держави і наближення її Перемоги та миру.

Сподіваємося, що найактивніші школярі згодом прийдуть на навчання до нашого університету, зокрема й на факультет ветеринарної медицини.

Віктор Томчук,
завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М. Ф. Гулого

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook