Рибництво – в полі зору ректорату НУБіП

20 квітня 2022 року
     Ректорат Національного університету біоресурсів і природокорстування України завжди вболіває за збереження освітньої інфраструктури відокремлених структурних підрозділів. А в період війни – тим паче, адже чимало закладів освіти постраждали. На жаль, матеріально-технічна база Немішавського фахового коледжу теж зазнала руйнувань.

     Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Кононенко Руслан Володимирович, проінспектував навчально-науково-виробничу лабораторію рибництва на базі коледжу, що зазнала значних збитків та була пограбована під час воєнних дій.

 

     Питання підвищення теоретичного та практичного рівнів студентів, а також виконання наукової роботи аспірантами та науковцями факультету та розведення риби на базі рибного господарства завжди було і є в полі зору ректорату.

     Руслан Володимирович чітко запевнив, що факультет і ректорат НУБіП допоможе ліквідувати наслідки руйнувань і якнайскоріше запустити роботу рибного господарства в звичному режимі. Адже по суті це навчально-дослідне повносистемне ставове рибне господарство з елементами індустріального рибництва, яке повинно повноцінно працювати на благо освіти України!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook