16 квітня – День відкритих дверей на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України (онлайн)

16 квітня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Шановні випускники загальноосвітніх навчальних закладів
(шкіл, гімназій, ліцеїв), технікумів і коледжів, батьки та усі бажаючі!

Факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування  України  запрошує  Вас 16 квітня 2022 року о 10:00 год.  взяти  участь у  ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ (Онлайн), де всі бажаючі матимуть можливість ознайомитися з нашим славетним навчальним закладом та особливостями вступу на спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

ПРОГРАМА

  • Знайомство з факультетом та його підрозділами;
  • Особливості умов вступу 2022 р;
  • Запитання-відповіді, вільне спілкування.
Посилання на підключення до заходу Дня відкритих дверей на факультеті ветеринарної медицини: https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=me595fd3dfcd6134c3586fed30dfe3e0a (відеоконференція розпочнеться 16 квітня о 10:00 год.)
Факультет ветеринарної медицини НУБіП України є одним із провідних центрів підготовки фахівців у галузі «Ветеринарна медицина» в Україні. За понад столітню історію факультету підготовлено понад 20 тисяч висококваліфікованих, конкурентоспроможних лікарів ветеринарної медицини, які успішно працюють у всіх ланках галузі як в Україні, так і за її межами. Навчальні плани і програми, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти на факультеті, адаптовані до освітніх програм провідних університетів світу. Під час підготовки, здобувачі оволодівають сучасними методами досліджень стану здоров’я тварин та надання їм терапевтичної допомоги, розробкою превентивних заходів щодо заразних і незаразної хвороб тварин, оцінювання якості та безпечності харчової продукції, кормів тощо.
Шановні абітурієнти! Ласкаво запрошуємо Вас на навчання до нашого славетного факультету!

Деканат факультету
ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook