Життя війною не спинити: диплом Лауреата І премії у Всеукраїнському конкурсі театрального мистецтва

27 березня 2022 року
     Сьогодні ми могли б представляти чергову виставу підготовлену студентським театральним гуртком «Прем’єра» Ніжинського фахового коледжу НУБіП України та насолоджуватися оплесками і позитивними відгуками наших вдячних глядачів, але війна змусила відкласти вихід на сцену.

     Всупереч війні, до Міжнародного дня театру ми отримали гарну новину: маємо диплом Лауреата І премії у Всеукраїнському конкурсі театрального мистецтва «Мельпоменочка – 2022», заявку на який ми надіслали 14 лютого.

     Хочемо щиро подякувати організаторам та журі конкурсу, які, перебуваючи в облозі в «Місті-герої України» Херсоні, знайшли можливість переглянути всі роботи та визначити переможців. А це ще раз підтверджує, що український народ не зламати!

     Шановні учасники театрального гуртка, вітаємо вас і дякуємо за популяризацію театрального мистецтва. Упевнені, що попереду в усіх нас ще багато нових мистецьких здобутків і перемог. Тож бажаємо нових творчих успіхів, міцного здоров’я та мирного неба! Переконані, що, не дивлячись на всі випробування, які випали на нашу з вами долю, ми вистоїмо, переможемо та подаруємо ще не одну колоритну виставу.

Шевченко Наталія,
заступник директора з виховної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook