Провадження наукової роботи в умовах воєнного стану: засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності

24 березня 2022 року
     23 березня 2022 р. за головування проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка відбулося планове засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності. На порядок денний були винесені актуальні питання організації та виконання наукових робіт в особливих умовах воєнного стану.

     У доповіді начальника науково-дослідної частини Володимира Отченашка закцентовано на напрямах наукової роботи, які можливі для реалізації у особливий період воєнного стану.
     Серед питань відзначено та обговорено необхідність активізації теоретичних досліджень та публікаційної активності, формування пріоритетних для кожного підрозділу тематик наукових досліджень, переліку якісних наукових проєктів для участі у конкурсних відборах МОН та Національного фонду досліджень, проведення у онлайн форматі науково-технічних заходів, активізація взаємодії науковців з бізнесом та міжнародними інституціями через нові платформи «Наука та бізнес» та «Освіта і наука».
     Про можливості  та стан виконання науково-дослідних робіт заслухано директора НДІ рослинництва та ґрунтознавства Дмитра Літвінова, заступника декана з наукової роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Валерію Бондарь та заступника декана з наукової роботи юридичного факультету Віктора Ладиченка.
 
     Аналіз ситуації у підрозділах дає підстави сподіватися на успішне та результативне виконання наукових проєктів, проведення аналітичної роботи та польових досліджень, виконання кількісних показників роботи.
     В обговоренні актуальних питань наукової діяльності університету та його підрозділів взяли участь Валерій Кашпаров, Тетяна Герасимова, Іван Ковальчук, Людмила Мацейко, В’ячеслав Мацюк, Роман Сонько.
     Завершуючи засідання, проректор Вадим Кондратюк запевнив, що наукові підрозділи працюють, забезпечена необхідна комунікація між вченими та підрозділами, супровід документації, можливості вирішення різноманітних завдань.
 
Володимир Отченашко,

начальник науково-дослідної частини 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook