НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДБУВСЯ РОЗШИРЕНИЙ ДЕКАНАТ

21 березня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Перемога над ворогом залежить від нашої єдності, згуртованості, дисциплінованості та належного виконання обов’язків. У цей час маємо допомагати один одному і бути єдиним цілим.

У суботу 19 березня відбувся черговий розширений деканат факультету ветеринарної медицини на якому були підведені підсумки освітнього процесу за тиждень та розглянуто ряд важливих питань, які стосувалися життєдіяльності факультету.

Декан факультету Микола Цвіліховський проінформував присутніх із ситуацією і подіями, які відбулися в Університеті та на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема – вже тиждень триває навчальний процес в дистанційному режимі в умовах воєнного стану. Був проведений старостат за підсумками навчально процесу впродовж тижня. Студенти активно навчаються, бо розуміють, що в цей не легкий час потрібно здобувати освіту. Студенти вірять у нашу перемогу та з нетерпінням чекають на закінчення війни і повернення до нормального мирного життя.

Також, декан доповів, що постійно здійснюється чергування викладачів у навчальному корпусі та гуртожитку. Наші викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

     

Кожний із завідувачів кафедр детально поінформував про ситуацію в своєму підрозділі, про хід освітнього процесу, способи комунікації між науково педагогічними працівниками, співробітниками та студентами, безпечність місць перебування співробітників.

Заступник декана Сергій Деркач довів до відома завідувачів зміст наказу ректора університету від 18 березня 2022 р. № 160 «Про завершення другого семестру 2021-2022 н.р.». Він наголосив на необхідності постійного зв’язку завідувачів кафедр з викладачами, співробітниками та студентами та тісного зв’язку кафедр з деканатом.

Заступник декана Юрій Жук акцентував увагу на перебігу навчального процесу протягом тижня. Зосередив увагу на тому, що деякі студенти ще не вийшли на зв'язок, що потребує продовження шляхів налагодження комунікацій.

Заступник декана Тарас Савчук закликав у повній мірі володіти ситуацією, підтримувати постійний зв’язок наставників з студентськими групами та допомагати один одному.

Завідувач Клінічного центру "Ветмедсервіс" В’ячеслав Соломон, доповів про роботу цього підрозділу. Даний підрозділ цілодобово працює та надає допомоги тваринам.

Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура, акцентував увагу на науковій складовій факультету та підготовці і поданні наукових статей до журналу «Український часопис ветеринарних наук».

Декан факультету Микола Цвіліховський доручив завідувачам кафедр провести засідання в свої колективах, донести відповідну інформацію до науково педагогічних працівників і співробітників своїх підрозділів та побажав усім міцного здоров’я і миру.

Ми переможем!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook