Магістрантка гуманітарно-педагогічного факультету Анастасія Василенко отримала стипендію на навчальне стажування в Університеті Фоджа (Італія)

21 лютого 2022 року

   Напередодні нового року до університету надійшло запрошення від нашого партнерського університету у місті Фоджа (Італія) щодо конкурсу на стипендію для проходження навчального стажування в рамках угоди про співробітництво і програми мобільності Еразмус+. Кандидат мав володіти англійською та італійською мовами на рівні не нижче В2 та навчатись на магістерській програмі або програмі підготовки докторів філософії.
   Серед студентів різних факультетів, такою можливістю скористались і студенти нашого факультету, адже мовна підготовка тут у пріоритеті. Тим більше, що Центр вивчення іноземних мов пропонує студентам широкий вибір курсів вивчення іноземних мов, серед яких є й італійська. На гуманітарно-педагогічному факультеті було розглянуто три кандидатури й після внутрішнього обговорення запропоновано до участі в конкурсі магістрантку першого року навчання Анастасію Василенко.

   Анастасія - студентка 1 курсу магістерської програми "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті". Після закінчення бакалаврату я без сумнівів вступила до магістратури НУБіП України, на цікаву спеціальність. Адже в нашому університеті є стільки можливостей для міжнародного стажування та професійного розвитку студентів!»
   «У мене завжди був палкий інтерес до іноземних мов та культур, - розказує Анастасія Василенко - я обожнюю подорожі, нові відкриття і знайомства. Це і спонукало мене до вступу в магістратуру гуманітарно-педагогічного факультету в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який привабив мене великою кількістю можливостей для міжнародного стажування та унікальністю обраної мною спеціальності.»
   Насправді, дівчина вже довгий час мала заповітну мрію - навчатися в одному із європейських університетів, і завдяки широким міжнародним контактам НУБІП та власним знанням Анастасія отримала повне фінансування для навчального стажування в Університеті Фоджа на Півдні Італії і її мрія збувається!
«Я дуже вдячна за цей шанс, за підтримку і допомогу перш за все міжнародного відділу університету, а також викладачів мого факультету і з нетерпінням чекаю на початок навчання в університеті Італії!» - говорить Анастасія.

   Тож якщо у вас є мрія успішно взяти участь у подальших конкурсах на отримання стипендії на навчання або навчальне стажування в Університеті Фоджа або в інших вишах Італії та Євросоюзу – приходьте вивчати іноземні мови до Центру вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету. Отже, шановні студенти, магістри! Не втрачайте і ви свій шанс скористатись різними яскравими можливостями, пропозиціями, які вам надає наш університет! Адже все залежить лише від вашої наполегливості, праці та терпіння!

Алла Кравченко,
заступник декана з міжнародної діяльності
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook