Перше у 2022 році засідання наукової ради НДІ здоров’я тварин: плани і перспективи на 2022 рік

16 лютого 2022 року

Перше у 2022 році засідання наукової ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин , в якому прийняли участь 100 % складу наукової ради, відбулося 15 лютого в режимі онлайн.

Відповідно до порядку денного, було розглянуто ряд нагальних питань, зокрема плани роботи наукової ради, Ради молодих вчених та Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин на 2022 рік, які були активно обговорені і одноголосно затверджені членами наукової ради.

Другим питанням розглядали та затверджували робочі програми наукових тем, що виконуються за рахунок державного фінансування на 2022 рік. Доповідали директор НДІ Сергій Голопура та наукові керівники НДР – професори Віктор Томчук, Лілія Калачнюк, Микола Захаренко, Валерій Ушкалов та Микола Малюк. Незважаючи на складнощі в роботі, які утворилися в умовах карантину та скромне фінансове забезпечення, плани науковців на виконання НДР у 2022 році залишаються об’ємними, перспективними і обов’язковими до виконання.


Також обговорювали плани щодо проведення конференцій, семінарів та інших наукових заходів у 2022 році.
За результатами розгляду матеріалів на засіданні наукової ради було схавалено ряд важливих рішень і прийнято їх до реалізації.

Ганна Козловська, секретар наукової ради
НДІ здоров’я тварин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook