До уваги студентів ОКР «Магістр», аспірантів усіх спеціальностей, молодих учених та викладачів!

3 лютого 2022 року

 

     Український науково-дослідний інститут сільськогосподарської радіології і кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності сумісно з Норвезьким університетом наук про життя запрошує магістрів, аспірантів та викладачів університету прийняти участь на безоплатній основі в онлайн-курсі “Academic Writing and Publishing” (5 ECTS), який розпочнеться 15 лютого 2022 року. Робоча мова курсу – англійська!!!
 
     Вагомість наукових публікацій у рецензованих закордонних фахових виданнях не викликає сумнівів, проте відсутність відповідних навиків і знань, як підготувати таку публікацію, на що звернути увагу, з чого розпочати, як спілкуватися з рецензентами і, врешті-решт, який журнал обрати створює величезний бар’єр між українськими вченими і публікаціями у БД Scopus. Особливо це стосується аспірантів і молодих учених. Відповіді на ці та інші питання, а також крок за кроком побудувати стратегію публікації власних наукових досягнень у рецензованих високорейтингових закордонних фахових виданнях допоможуть викладачі Норвезького університету наук про життя (NMBU) під час онлайн-курсу “Academic Writing and Publishing”, організованого у рамках спільно-українського проекту «Об’єднана українсько-норвезька програма освіти в галузі радіоактивності навколишнього середовища».
 
     Усіх бажаючих прийняти участь у курсі “Academic Writing and Publishing” просимо заповнену реєстраційну форму надіслати на електрону адресу [email protected] до 10 лютого 2022 року, бажаючих прийняти участь викладачів у рамках підвищення кваліфікації, просимо надати відповідну інформацію до 05 лютого 2022 року.
     З питаннями, будь ласка, звертайтесь за телефоном: 050-142-63-48.
 

Валерія Морозова 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook