Засідання гуртка «Бізнес-експрес»

17 січня 2022 року

14 січня у коледжі відбулося чергове засідання гуртка «Бізнес-експрес» із ліцеїстами 9-В класу Ірпінського академічного ліцею НУБіП України.

Одним із пріоритетних напрямів розвитку освіти в Україні є економічна освіта школярів, яка покликана сформувати систему раціонального мислення і поведінки сучасної молодої людини в умовах ринкових відносин та розвивати підприємницькі здібності.

Викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Світлана Іванова і Лариса Гурська у рамках засідання гуртка «Бізнес-експрес» провели інтерактивний урок «Стежиною економічних знань», метою якого є формування у ліцеїстів економічних навичок, навчання їх мислити та діяти згідно із законами економіки.

Ліцеїсти взяли активну участь у дискусії на економічну тематику, висловили думки з приводу обрання майбутньої професії та визначення найбільш затребуваної на ринку праці, престижної професії, поділилися власними уподобаннями.

По завершенню засідання гуртка викладачі запросили ліцеїстів на День відкритих дверей коледжу, який відбудеться 26 лютого.

Співпраця циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» та педагогічного колективу Ірпінського академічного ліцею НУБіП України спрямована на поширення серед учнів ліцею сучасних знань в галузі економіки, обліку і фінансів під час проведення спільних поза аудиторних заходів.

Циклова комісія фінансово-економічних

та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook