Засідання студентського наукового гуртка «Вебери»

16 грудня 2021 року

Здобувачі освіти спеціальності 123 «Комп`ютерна інженерія» ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» під керівництвом викладача циклової комісії фундаментальних дисциплін і комп`ютерних технологій Олександри Дулової успішно підвищують рівень знань і набувають професійних компетентностей на заняттях студентського наукового гуртка «Вебери».

16 грудня відбулося чергове засідання гуртка, на якому було підбито підсумки роботи його учасників протягом І-го семестру 2021-2022 навчального року.

На засіданні староста гуртка Богдан Кічак висвітлив результати роботи гуртківців, а саме:

- оновлення та підготовка платформи Discord для використання під час дистанційного навчання;

- участь членів гуртка у тижневому онлайн-марафоні з веб-розробки від компанії GO IT;

- організація та участь у круглому столі «Інтернет речей, доповнена реальність та штучний інтелект»;

- участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених, студентів і курсантів «Інформаційна безпека та інформаційні технології» ( м. Львів);

- участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній інтернет-конференції «Наука, освіта і суспільство очима молодих» ( м.Ніжин);

- участь в онлайн-інтенсиві "TestDrive GoIT", тощо.

Під час обговорення звіту члени гуртка «Вебери» зазначили, що участь у його роботі сприяє не лише кращому опануванню навчальних дисциплін, а й розширює кругозір і наукову ерудицію, сприяє оволодінню науковими методами пізнання, дослідження та вдосконаленню навичок із написання наукових доповідей, обговорення наукових питань, є своєрідною репетицією виступів з результатами досліджень на наукових конференціях.

Саме через роботу в науковому гуртку студенти формують впевненість у собі як майбутньому фахівцеві, який має достатній̆ теоретичний̆ та практичний рівень знань, отриманих під час вивчення фахових дисциплін.

Гуртківці зацікавлено, активно та з розумінням обговорювали питання, які висвітлювалися на засіданні.

Олександра Дулова,

керівник гуртка


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook