Сенат Вроцлавського природничого університету присвоїв звання почесного професора Олегу Мельнику

21 грудня 2021 року
     Співпраця факультету ветеринарної медицини нашого університету з Вроцлавським природничим університетом (м. Вроцлав, Польща) триває вже багато років. Ця співпраця виражається не лише в обміні студентами та науковцями, але й у проведенні спільних наукових досліджень та підготовці спільних наукових публікацій у високорейтингових журналах, організації та проведенні наукових стажувань як у Вроцлавському природничому університеті, так і в НУБіП України.

     Наслідком цієї плідної співпраці, рішенням сенату Вроцлавського природничого університету, доктору ветеринарних наук, професору, завідувачу кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Мельнику Олегу Петровичу присвоєно звання Почесний професор (Professor honoris causa), з чим щиро його вітаємо.

     Принагідно зазначимо, що професор Мельник О.П. раніше був удостоєний такого звання у Державному аграрному університеті Молдови, а також звання Почесний доктор (Doctor honoris causa) Наукового товариства анатомів, гістологів, ембріологів та топографоанатомів України.

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook