Уcпішний захист магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК

16 грудня 2021 року

       15-16 грудня 2021року на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, відбувся захист магістерських робіт спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньої програми  «Якість, стандартизація та сертифікація», який відбувся цього року вперше на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК.

Захист магістерських робіт проходив із дотриманням вимог Положення «Про підготовку і захист магістерської роботи у НУБІП України». Усі магістерські роботи пройшли перевірку на плагіат, отримали рецензії фахівців галузі та були представлені на розгляд екзаменаційної комісії.

Із вступним словом до здобувачів та членів екзаменаційної комісії звернулась Лариса Баль-Прилипко, декан факультету, д.т.н., професор яка зачитала наказ ректора про створення ЕК, розпорядження про допущення до захисту студентів, звіт про результати автоматизованої перевірки кваліфікаційних робіт на наявність плагіату, побажала усім продуктивної роботи, а здобувачам – бути впевненими у своїх виступах з представлення результатів досліджень та відповідях на запитання.

Із вступним словом до здобувачів та членів екзаменаційної комісій звернулась Валентина Корнієнко, директор Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, яка побажала усім продуктивної роботи, а здобувачам – бути впевненими у своїх виступах з представлення результатів досліджень та відповідях на запитання.

Під час захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачі ОС «Магістр» презентували комісії результати своїх власних досліджень за темами робіт, що дало можливість оцінити їх, а також встановити теоретичний та практичний рівень володіння матеріалом здобувачів. Слід відмітити, що теми магістерських робіт мали інноваційний та неординарний характер.

На всі запитання, які члени комісії задавали здобувачам, були отримані чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді. Присутні на захистах керівники магістерських робіт у своїх виступах позитивно характеризували як самих здобувачів, так і виконані ними роботи.

Оголошуючи результати захисту, присутні відмітили високий рівень підготовки, актуальність і новизну проведених здобувачами досліджень, їхню теоретичну і, особливо, практичну цінність. Члени комісії позитивно охарактеризували здобувачів, як майбутніх кваліфікованих фахівців з якості, стандартизації та сертифікації за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація».

 




Завідувач кафедри Ольга Прядко запропонувала потенційних роботодавців ПАТ «Миронівськй хлібопродукт», ПП «АЛМА-ВЕКО, ФУД», ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА», ТОВ «Рівне Стандарт», ТОВ «Агросерт», ТОВ «ФАРН ОТК» та запросила здобувачів до працевлаштування.

Екзаменаційна комісія рекомендує до вступу в аспірантуру Артема Антоніва, Інну Грібову, Владислава Чечітка.


Екзаменаційна комісія рекомендує до впровадження наступні роботи:

1) Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд», м. Київ (Антонів А.Д.);

2) Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» Хмельницької обл. (Грібова І.В., Савчук Д.С.);

3) Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості (Смульський Д.В.);

4) Розроблення елементів системи менеджменту якості згідно вимог ДСТУ ISO 9001 в умовах ТОВ «ІНТЕРСЕРТ-ГАРАНТ ГРУП», м. Київ (Сидорчук І.В.);

5) Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод», м. Київ (Фесенко В.В.);

6) Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними (Остролуцька К.В.);

7) Розроблення елементів системи комплексного забезпечення сільськогосподарського виробництва в умовах ТОВ «Нікдарія», Житомирська обл.(Чечітко В.І.);

8) Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Черкаська обл. (Курочка А.В.);

9) Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України (Ракова Д.В.);

10) Аналіз вимог до оцінювання відповідності побутової техніки та розроблення процедурив умовах ТОВ «Інвестком», м. Київ (Чабанова А.О.).

 

 

Викладачі та співробітники кафедри щиро вітають випускників з успішним захистом!

Бажаємо Всім подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог!

Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти стане відправною точкою до професійного життя і спонуканням до саморозвитку й надалі.

Бажаємо Всім здоров’я та мирного неба над головою!

 

 

 

Тетяна Розбицька
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook