Освітня складова підготовки PhD – запорука успішного виконання освітньо-наукової програми

10 грудня 2021 року
     Наразі триває освітній процес підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня. З 27 вересня триває дистанційне навчання аспірантів першого року денної форми навчання, а з 10 листопада – аспірантів вечірньої та заочної. Також із 10 листопада для здобувачів другого року навчання (вечірньої, заочної форм) проходить заліково-екзаменаційна сесія із дисциплін професійного спрямування тавільного вибору.

     Здобувачі ступеня доктора філософії першого року денної форми навчання 06 та 08 грудня вже склали підсумкові екзамени із дисциплін Філософія науки та Англійська мова відповідно. 10 та 15 грудня на черзі підсумкові випробування у здобувачів першого року вечірньої та заочної форм із дисципліни Філософія науки та Іноземних мов відповідно.

     Екзаменаційні комісії, котрі затверджені наказом ректора, приймають екзамени дистанційно в онлайн-режимі із дотриманням вимог діючих положень у НУБіП України та дотриманням вимог роботи в умовах адаптивного карантину.
     Разом з цим, згідно розкладу складання заліків та екзаменів з 03 грудня здобувачі Phd рівня другого року навчання (вечірньої та заочної форм) проходять зріз знань з дисциплін професійного спрямування та вільного вибору відповідно до обраної освітньо-наукової програми.

     Звертаємо увагу, що згідно наказу № 1156 від 27.10.2021 Про проведення атестації аспірантів та здобувачів, які проходять підготовку в НУБіП України на всіх факультетах відбулась перевідна атестація аспірантів. Слід зауважити, що оформлені звітні документи аспірантів та здобувачів повинні бути подані до відділу аспірантури не пізніше 15 грудня 2021 року.
     Наразі бажаємо найменшим нашим науковцям вдалого завершення освітньої складової та успішного складання екзаменаційної сесії.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
провідний фахівець відділу аспірантури
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook