Виховна година зі студентами міжнародниками: виходимо на очне навчання

25 листопада 2021 року

24 листопада 2021 року доцентом кафедри філософії та міжнародної комунікації Матвієнко І.С. була проведена  виховна година зі  студентами гуманітарно-педагогічного факультету  1 курсу 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Зустріч проходила дистанційно в режимі відео-конференції Webex Meet і була присвячена питанню виходу студентів 1 та 2 курсу на очне навчання і очну сесію.

  Сучасному суспільству потрібна якісна освіта на масовому рівні, яка буде в змозі задовольнити вимоги як споживача, так і виробника матеріальних цінностей і духовних благ. Денна форма навчання – це форма навчання, за якою надання освітніх послуг відбувається шляхом взаємодії викладачів закладу зі студентами в умовах денної форми навчання. Саме тому позитивними моментами в очній формі навчання є такі, як безпосереднє спілкування з викладачами, вченими та фахівцями; виконання практичних й лабораторних робіт наочно; живе спілкування студент-викладач; можливість проведення майстер-класів та різних тренінгів і багато іншого. Однак у студентів існують деякі застороги, які пов’язані з можливість добиратися до навчального закладу, адже більша частина студентів 1 курсу є неповнолітньою і тому не вакцинована. Проте маємо надію, що всі побоювання та переживання будуть відкинуті і студенти 29 листопада 2021 року зустрінуться в аудиторіях під час очного навчання.


  Тож сподіваємося, що в наша група в повному складі, поборовши деякі побоювання з приводу очного навчання все ж зустрінеться у дружньому колективі одногрупників та вдало здасть очну сесію.

Ірина Матвієнко,
куратор групи МВ – 21002б
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікаці

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook