Магістри кафедри овочівництва і закритого ґрунту на фініші до завершення навчання - на кафедрі овочівництва і закритого ґрунту відбулася постерна презентація магістерських робіт зі спеціальності «203 Садівництво та виноградарство»

23 листопада 2021 року

 

23 листопада 2021 року на кафедрі овочівництва і закритого ґрунту відбулася постерна презентація магістерських робіт зі спеціальності «203 Садівництво та виноградарство». У сучасному суспільстві саме постерні презентації стають найголовнішим і найперспективнішим засобом спілкування студентів різних ВНЗ. Це також шанс краще підготовитись до основного захисту магістерської роботи на ДЕК. Захід відбувся в режимі онлайн з використанням платформи Cisco Webex.

Учасники конференції мали змогу ознайомитися з тематиками магістерських робіт, проблемами та основними результатами досліджень, висновками та пропозиціями виробництву. Доповіді студентів супроводжувались показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю. Всього було заслухано 10 доповідей за темами:

1.   Підбір гібридів буряка столового для зони Лісостепу  - Греськів Миколай Сергійович

2. Ефективність використання рістрегулюючих речовин на рослинах помідора у закритому грунті - Гринчишин Іван Андрійович

3. Підбір гібридів салату листового для вирощування в плівкових теплицях - Добранський Олексій Миколайович

4. Господарсько-біологічна оцінка сортів салату посівного за вирощування у плівкових теплицях -Зарічний Богдан Ярославович

5. Господарсько-біологічна оцінка сортименту помідора  в умовах Лісостепу України - Терещенко  Дар’я Андріївна

6. Господарсько-біологічна оцінка гібридів помідора за вирощування у плівковій теплиці  - Тищук Назар Олександрович

7. Оптимізація площі живлення рослин гібридів дині в умовах Одеської області - Шишкін Павло В’ячеславович

8. Особливості вирощування мікрогріну в вертикальній культурі  - Вінчук Артем Юрійович

9. Використання агроволокна за вирощування капусти китайської у плівкових теплицях на сонячному обігріві - Коваленко Олександр Васильович

10. Вирощування суниці садової в DWC модулях з електродоосвічуванням - Сумовський В’ячеслав В’ячеславович           

 

В дружньому діалозі кожній із них була дана належна оцінка, відмічені сильні і дискусійні моменти. На завершення, підводячи підсумки конференції, завідувач кафедри доцент Іван Федосій подякував всім учасникам, що взяли участь у роботі, а майбутнім випускникам побажав належним чином завершити свої роботи і з врахуванням всіх зауважень і побажань достойно представити кафедру під час захисту робіт перед екзаменаційною комісією. Магістри у своїх доповідях за допомогою постерів продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень.

Отже, залишається побажати магістрам ІІ року навчання вдалого захисту перед екзаменаційною комісією

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook