Онлайн-вебінар «Coaching Zoom Cafe»

23 листопада 2021 року
10 листопада 2021 року відбувся онлайн-вебінар «Coaching Zoom Cafe» за підтримки ICF Charter Chapter Ukraine, що вже давно асоціюється з відкритим простором для відвертої розмови.

     Учасниками вебінару були представники міжнародної спільноти – з Туреччини, Ізраїлю, Сполучених Штатів Америки, Австралії, Казахстану й, звісно, України.
   Приємно зазначити, що учасниками заходу стали аспіранти гуманітарно-педагогічного факультету, які брали активну участь в дискусії та обговоренні питань коучинг-лідерства, використання власних можливостей для саморозвитку та професійного зростання.

     Запрошеним гостем від ICF Ukraine Chapter і модератором зустрічі виступила Оксана Чайка, доцент кафедри іноземної філології і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, яка також є членом Міжнародної Федерації Коучів (ICF Global) як професійний сертифікований коуч (РСС).

     Темою дискусії, що так жваво підтримали учасники, була проблематика розрізнення понять компетентності та компетенції, з одного боку, а з іншого – що таке експерність та експертиза.

     Дискусія все більше і більше набирала обертів і виходила за межі запланованого часу, у зв’язку з чим було досягнуто домовленостей провести цілу низку подій, присвячених зануренню вивчення цих і подібних питань.

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook