Ніжинський фаховий коледж НУБіП України відкрив двері майбутнім абітурієнтам

22 листопада 2021 року
     Будь-який заклад освіти починається з … Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний коледж, технікум, інститут, університет.
     Двічі на рік Ніжинський фаховий коледж НУБіП України радо вітає майбутніх абітурієнтів в своїх стінах, хоча цього разу у зв’язку з епідеміологічною ситуацією формат зустрічі довелося дещо змінити.
     20 листопада 2021 року в коледжі відбувся День відкритих дверей у форматі інтернет-конференції.
 
     У своєму вітальному слові директор коледжу Олена Литовченко подякувала всім гостям і присутнім за виявлений інтерес до коледжу, зробила короткий екскурс з його історії та сьогодення. Ознайомила присутніх із структурою коледжу; організацією освітнього процесу; матеріально-технічною базою; можливістю реалізації ступеневої освіти для студентів на базі ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та ОС «Бакалавр»; добрими традиціями, що вже склалися в закладі; з гідними умовами проживання студентів у гуртожитку, а також зосередила увагу на перевагах навчання в коледжі. Наголосила на актуальності й широкому попиті на фахівців спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в коледжі. Також відзначила потенціал колективу коледжу, завдяки наполегливості й професіоналізму якого наш заклад має серйозні досягнення та впевнено крокує до визначених цілей.
 
     Завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександр Ландик провів віртуальну екскурсію офіційним сайтом коледжу.
     Важливою й корисною була інформація про особливості вступної кампанії 2022 року від відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Тетяни Романенко. Також Тетяна Василівна повідомила про те, що діти сільської місцевості 2022 році матимуть певні преференції при вступі. Наголосила, що з детальною інформацією щодо умов прийому можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Абітурієнту».
 
     Інформацією про організацію курсів з підготовки до вступу доповнив виступи відповідальний за організацію профорієнтаційної роботи в коледжі Микола Новіков та наголосив на тому, що оголошено додатковий набір на курси і запросив усіх бажаючих.
     Провідний фахівець з профорієнтації Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Ірина Бондаренко акцентувала увагу учасників зустрічі на тому, що усі спеціальності, за якими здійснюється підготовка студентів у коледжі, є досить актуальними й затребуваними на ринку праці. Коротко розповіла про завдання та функції Центру зайнятості, ознайомила слухачів із офіційним сайтом та його основними рубриками, за допомогою яких можна знайти корисну інформацію щодо наявних вакансій, можливостей навчання, цікавих тренінгів та анкетування щодо виявлення особистих здібностей для подальшої визначеності майбутньої професії.
     Голова студентської ради Катерина Лаврінець розповіла учасникам заходу про студентське життя в коледжі, про роботу студентської організації та дозвілля, а також запросила абітурієнтів обов’язково вступати до Ніжинського фахового коледжу НУБіП України, приєднатися до спільноти найактивніших студентів закладу і приймати участь у вебінарах, конференціях, квестах, конкурсах та інших заходах.
     Зустріч пройшла в невимушеній, доброзичливій атмосфері з демонстрацією презентацій та відеороликів щодо огляду матеріально-технічної бази закладу і діяльності студентських наукових гуртків.
     Бути студентом відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України» – престижно, відповідально і справді круто!
     Дякуємо усім за участь в заході та сподіваємося на особисту зустріч в стінах нашого закладу! Чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!
  
Тетяна Шеїн,

заступник директора з навчально-виховної роботи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook