Системна профорієнтаційна робота кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології триває

8 листопада 2021 року

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, у період з 10 по 22 жовтня 2021 року професором кафедри Миколою Радзиховським була проведена ґрунтовна профорієнтаційна робота з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо світу професій, розширення світогляду для учнів одинадцятих класів. 

Микола Леонідович зустрівся з учнями одинадцятих класів спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ степенів № 12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С. Ковальчука, Ліцею № 2 міста Житомира та загальноосвітньої україно-італійської школи «Всесвіт» міста Житомир. Під час зустрічей з майбутніми абітурієнтами була висвітлена інформація про один з найкращих закладів вищої освіти нашої держави – Національний університет біоресурсів і природокористування України. Проведено ознайомлення дітей з найпоширенішими професіями в нашій державі, більшість з яких вони можуть отримати, навчаючись у стінах НУБіП.

Учні проявляли цікавість і ставили питання щодо культурно-масового життя в університеті, спортивних гуртків та факультативні курси. Учнів навчальних закладів середньої освіти було запрошено для участі у «Дні відкритих дверей», про дату проведення яких їм повідомлять заздалегідь. Під час зустрічей майбутнім абітурієнтам були роздані оглядові матеріали у вигляді інформаційних листівок.

Завідувач кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології,
к.вет.н., доцент Володимир Мельник

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook