Загальнонаціональна толока Створюємо ліси разом: ННІ лісового і садово-паркового господарства - активно долучився до висадки дерев на Київщині

2 листопада 2021 року

     Станом на суботу 30 жовтня в Київській області було висаджено близько 10 тис. сіянців сосни й берези. Завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук, спільно із першим заступником голови Державного агенства лісових ресурсів України Віталієм Пунем, лісівниками Київщини, керівництвом Київської ОДА, Київської обласної ради, Бучанської РДА та ГУ НП в Київській області долучився до акції «Створюємо ліси разом», ініційованої Президентом України.

     Завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, голова товариства лісівників України Юрій Марчук надав коротке інтерв'ю журналістам із цього приводу. 

     Програма передбачає висадження 1 мільярду дерев за три роки і збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів за 10 років, це екологічна ініціатива, яка важлива не тільки для лісівників, а й для майбутніх поколінь. І зараз долучитися до наймасштабнішої висадки дерев в історії України може кожен.

М.Ю. Дубчак,
ст. викладач кафедри ботаніки,
дендрології та лісової селекції

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook