Відкрита лекція на тему «Дисципліна праці: суть, методи, шляхи збереження та зміцнення» старшого викладача кафедри економіки Коваленко Лариси Вікторівни

October 6, 2021

5 жовтня 2021 року відбулася відкрита лекція на тему «Дисципліна праці: суть, методи, шляхи збереження та зміцнення» для студентів 4-го курсуекономічного факультету спеціальності економіка підприємства старшого викладача кафедри економіки Коваленко Лариси Вікторівни

На занятті були присутні: завідувач кафедри економіки д.е.н., професор Байдала В.В., д.е.н., професор Єрмаков О.Ю., д.е.н., професор Рогач С.М., д.е.н., професор Ткачук В.А., доценти кафедри, к.е.н.: Нагорний В.В., Балан О.Д., Гаврилюк І.П., Костюк Т.О., Степасюк Л.М., к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., ас. кафедри економіки Якимовська А.В.
 
 
Лектор розпочала заняття з привітання, познайомила присутніх студентів та запрошених гостей з темою лекції та переліком питань, які були включені до лекційного матеріалу:
1. Суть та зміст поняття “дисципліна праці”.
2. Методи забезпечення дисципліни праці.
3. Шляхи збереження та зміцнення трудової дисципліни.
 
 
Викладач активізувала знання студентів здобуті під час вивчення інших дисциплін та попередніх тем курсу, спонукала їх до логічних міркувань та порівнянь, до вираження власної думки.
Під час лекції студенти ознайомилися з суттю та змістом поняття трудової дисципліни її класифікацією, методами забезпечення дисципліни праці, а також дізналися шляхи зміцнення трудової дисципліни у колективі.
 
 
Лариса Вікторівна, під час проведення лекції, перебувала в постійному контакті з аудиторією, допомагала зрозуміти новий матеріал, використовувала багато прикладів та зверталася до практичного досвіду студентів.
Викладач вдало провела заключний етап заняття, зарекомендувала себе як хороший фахівець та вмілий організатор. Необхідно відмітити виразність вимови, вміння утримувати увагу студентів протягом всього лекційного заняття та здатність оперативно реагувати на висловлювання та запитання студентів. На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.
 
 
За результатами оцінювання якості проведеного лекційного заняття викладачами та членами робочої групи, лекція прочитана на 98 балів зі 100. Хорошої думки про лекцію і студенти. В анонімному анкетуванні вони відзначили доброзичливість лектора, повагу і такт по відношенню до студентів. Середня сума балів за результатами студентського оцінювання якості проведеного заняття склала 49 із 50 можливих.
 
ас. кафедри економіки Якимовська А.В.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook