1 вересня, ДЕНЬ ЗНАНЬ!

September 1, 2021
НУБіП України

   Сьогодні 1 вересня, День знань! Початок навчального року. Колишні школярі, які вступили стали студентами економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вперше вони прийняли участь в урочистому заході з нагоди початку навчального року.
   23 вчорашніх абітурієнтів нині офіційно стали студентами економічного факультету освітньої програми «Міжнародна економіка». На урочистому зібранні юних студентів вітали представники ректорату, роботодавці, а також відомі випускники факультету, викладачі, батьки першокурсників, друзі.
   З вітальним словом урочистості розпочав декан економічного факультету Анатолій Діброва, привітавши першокурсників з початком нового, цікавого, насиченого періоду їхнього життя. Анатолій Дмитрович наголосив на перспективах і можливостях, що відкриваються перед кожним студентом. Адже окрім навчання та професійного розвитку, в університеті створені унікальні можливості для творчого, фізичного, духовного вдосконалення кожного студента. Декан побажав бути відкритим до нових знань і творчого розвитку, до нових друзів, спілкування, взаємодії й можливості відкрити себе і проявити по новому. «Щиро вітаємо наших нових студентів, їхніх батьків і близьких у нашій великій і дружній університетській родині!» - зазначив Анатолій Діброва!
   Дуже хвилююча і урочиста мить - прийняття Присяги студента НУБіП України. Всі першокурсники присяглися гідно нести почесне звання СТУДЕНТА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ!
   Дорогі наші студенти! МИ раді бачити Вас в лавах студентів економічного факультету! Щиро вітаємо з початком студентського життя, бажаємо, щоб цей чудовий час приніс Вам потрібні знання, вірних друзів, незабутніх вражень, веселих подій і гарних спогадів!


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook