Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Кравченко Ольга – запрошений спікер Всеукраїнської конференції «Екологічні ризики і наслідки застосування пестицидів та агрохімікатів».

August 19, 2021

Незважаючи на відпускний період, 16 серпня Іллінецький державний аграрний коледж відчинив свої двері для цілої плеяди екологів, представників владних структур, наукових установ і закладів вищої освіти, агропідприємств та виробників засобів захисту рослин, оскільки саме на базі цього закладу була проведена Всеукраїнська конференція «Екологічні ризики і наслідки застосовування пестицидів та агрохімікатів». Даний захід був організований міжнародним агрокластером «Дністер» (International Agricultural Cluster "Dnister") спільно з Іллінецьким державним аграрним коледжем.

Мета заходу – інформування суспільства та фермерських господарств про вплив хімічного землеробства на навколишнє середовище та перспективи розвитку органічного землеробства.

І вдвічі приємніше, що одним із спікерів серед поважних учасників конференції була запрошена доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Кравченко Ольга.

Ольга Олександрівна виклала свою доповідь, яка стосувалася екологічного стану водойм України та перспектив використання прісноводних безхребетних в оцінці безпечності синтезованих пестицидів та отрутохімікатів.

 

Тож, сподіваємося, що даний круглий стіл стане першим кроком між представниками державної влади та бізнесу в покращенні стану навколишнього середовища та на позитивний рух та розвиток органічного виробництва в Україні.

Ольга Кравченко

Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook