Навчальна практика з дисципліни «Шкідники і збудники хвороб деревних декоративних рослин»

July 27, 2021
Кафедра лісівництва, ННІ ЛіСПГ, НУБіП України

   Щорічно у студентів 3-го курсу садово-паркового господарства проводиться навчальна практика з дисципліни «Шкідники і збудники хвороб деревних декоративних рослин». Після освоєння теоретичної частини студенти мають змогу опанувати практичні навички.
     Студентами під керівництвом викладача було проведено рекогносцирувальне і детальне обстеження стану зелених деревних декоративних насаджень шляхом закладання пробних площ, ідентифіковано видовий склад шкідливих комах і фітопатогенних організмів, визначено індекс санітарного стану насадження.
     Під час проходження практики студенти оволоділи методами нагляду та прогнозу шкідників та збудників хвороб, оцінили шкоду заподіяну хворобами та шкідливими комахам, отримали цінні рекомендації по застосуванню сучасних засобів та методів захисту деревних декоративних рослин від збудників хвороб та шкідливих комах.
    Відношення студентів до навчальної практики має визначальне значення, оскільки отримані знання розвивають професійні навики, сприяють екологічному вихованню молоді, дбайливому ставленню до природи та згуртуванню студентів, а також є ваговим вкладенням у процес формування висококваліфікованого фахівця.

 

Ст. викл. кафедри лісівництва Бойко Г.О.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook