Інтерв’ю із майбутнім абітурієнтом

March 26, 2021

 

Одинадцятикласник з Полтавщини Ярослав Тютюнник: мрію навчатися на агробіологічному факультеті НУБІП України та стати успішним аграрієм.

Розкажи про себе.

Мене звати  Ярослав Тютюнник. Мені 17 років. Я живу в мальовничому селі Ждани на Полтавщині. Навчаюсь в 11 класі Жданівського НВК. Люблю працювати на землі, подобається вирощувати сільськогосподарські культури. Активно займаюсь спортом, а саме футболом.  Планую і надалі розвиватись у цьому напрямі уже як студент НУБіП України.

 

- Чому вирішив здобувати вищу освіту?

Для того, щоб мати нагоду реалізувати свій потенціал і в майбутньому стати справжнім професіоналом своєї справи та отримати гарну роботу. Без вищої освіти це неможливо.

- Яка спеціальність до душі і чому обрав саме НУБіП України?

Я обираю спеціальність «Агрономія». Україна - аграрна держава. У нас родюча земля та сприятливі для розвитку сільського господарства кліматичні умови. Агроном – це один із дуже важливих спеціалістів у цій сфері. Робота агронома надзвичайно складна, але цікава та творча. Агроном керує процесом посіву та збору урожаю, займається боротьбою із шкідниками, підготовкою добрив, розуміється у комп’ютерних технологіях та навігації.

Чому я обираю  НУБіП України? Напевно тому, що це один із найкращих університетів України, який працює у цій сфері. Багато випускників нашої школи закінчили та навчаються зараз у НУБІП України. Саме вони пропагували цей ВУЗ, як заклад, що завжди піклувався і піклується про своїх студентів, беручи за основу їх знання і вміння, створює всі умови для ефективного і якісного навчання та успішного розвитку студентів.

Незабаром я зможу трохи наблизитися до своєї мети, адже уже скоро візьму участь у олімпіаді, яка дає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО.

-  Чого очікуєш від навчання в університеті?

Я мрію стати успішним аграрієм.  Тому, маю надію, що тут я зможу отримати справді цінні знання та надійну підтримку і щирі поради для самовдосконалення від викладачів, розвиватися всебічно, знайти друзів, отримати позитивні враження.

Дякую, Ярославе. Чекаємо тебе вже студентом агробіологічного факультету!

Дякую. 

                                                                                                    

 

Розмову вів        

 

Горбатенко Сергій,
студент 1 курсу 2 групи спеціальності «Агрономія»
агробіологічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook