ЗАХИСТ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

December 8, 2020

 8 грудня 2020 року відбувся дистанційний захист магістерських робіт студентів очної форми навчання економічного факультету спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Захист магістерських робіт відбувався із дотриманням вимог Положення «Про підготовку і захист магістерської роботи у НУБіП України», а також «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2020-2021 н. р. в умовах адаптивного карантину».

Розпочав захід голова екзаменаційної комісії завідувач кафедри, д.е.н. проф. Ільчук М.М. який у своєму вступному слові відмітив, що студенти успішно виконали план навчання та всі вимоги щодо написання магістерських робіт. На захисті був присутній декан економічного факультету д.е.н. проф. Діброва А.Д., який побажав студентам успішного захисту.

Студенти вільно володіли матеріалом з обраної тематики досліджень, використовували презентації для своїх доповідей, а на питання членів комісії давали вичерпні відповіді та свої пропозиції. На захисті магістерських робіт були присутні і їх керівники які вболівали за своїх дипломників.

Члени екзаменаційної комісії проф. Солодкий М.О., доц. Коновал І.А., доц. Яворська В.О., відмітили, що магістерські роботи цікаві, теми  актуальні, а результати робіт впроваджуються у виробництво на об’єктах досліджень чи мають наукове спрямування.

На завершення комісія привітала магістрів з успішним захистом та побажала студентам бути відповідальними, енергії, активності, людських чеснот у їхньому житті та здійснення всіх намічених планів у майбутньому.

 

Доцент кафедри організації підприємництва

 та біржової діяльності

Руслан Любар

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook