ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ВСІХ СТУДЕНТІВ І ПРАЦІВНИКІВ!

8 October 2020, 23:13
НУБіП України
У зв'язку з помітним зростанням захворюваності на Covid-19 в Україні, так за останню добу кількість випадків нових хворих вперше перевершила позначку 5 тисяч і склала 5397 чоловік й померло 93 чоловік, нагально рекомендуємо більш суворо дотримуватися протиепідемічних рекомендацій з метою уникнення вами захворювання і його розповсюдження!
НАГАДУЄМО ОСНОВНІ ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!
  1. Якщо у вас спостерігається температура, кашель або утруднення дихання, виражені інші застудні симптоми, якомога раніше зверніться до вашого лікаря сімейної медицини, або викличте швидку медичну допомогу, в гуртожитку обов'язково повідомте чергових або коменданта!
  2. Прикривайте рот і ніс згином ліктя або серветкою під час чихання чи кашлю, після використання негайно викиньте серветку!
  3. Не торкайтеся обличчя (рота, носа, очей )!
  4. Підтримуйте соціальну дистанцію, не потискуйте руки, не обіймайте та не цілуйте інших людей, не діліться їжею, посудом, чашками та рушниками!
  5. Уникайте тісного контакту з усіма, хто має симптоми застуди чи грипу!
  6. Провітрюйте приміщення, робіть вологі прибирання, протирайте поверхні на які міг потрапити вірус з використанням дезинфікуючих розчинів!
  7. Виконуйте всі вимоги стосовно продуктів харчування - миття, зберігання, термічна обробка!
  8. Уникайте контакту з тваринами!
  9. При спілкуванні з іншими, в аудиторіях, в гуртожитку, в транспорті, в суспільних місцях обов'язково носіть захисні маски, вчасно їх змінюйте!
  10. Руки захищайте спеціальними рукавичками, або якомога часто мийте їх з милом і використанням дизінфікуючих розчинів!
     У НАСТУПНОМУ ВИПУСКУ МИ ДЕТАЛЬНО ПОЗНАЙОМИМО ВАС З ТОНКОЩАМИ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ВИМОГ ДО МИТТЯ РУК!
     НАГОЛОШУЄМО НА ТОМУ, ЩО ЧІТКЕ ВИКОНАННЯ ВКАЗАНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ, УБЕЗПЕЧИТЬ ВАС ВІД ЗАХВОРЮВАННЯ НЕ ТІЛЬКИ НА CОVID-19, А Й ВІД ІНШИХ ЗАРАЗНИХ ІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ!
     ІНФОРМУЄМО ВАС ПРО ТЕ, ЩО ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ НУБіП УКРАЇНИ ПО ПРОТИДІЇ РОЗПОВСЮДЖЕННЮ ВІРУСА І ЗАПОБІГАННЮ ЗАХВОРЮВАННЯ НИМ ЦІЛОДОБОВО МОНІТОРИТЬ СИТУАЦІЮ ЩОДО ЦЬОГО НА ФАКУЛЬТЕТАХ, В ГУРТОЖИТКАХ, В ЦІЛОМУ ПО УНІВЕРСИТЕТУ СЕРЕД СТУДЕНТІВ І ПРАЦІВНИКІВ, ЗДІЙСНЮЄ ВСІ НЕОБХІДНІ МІРИ І ЗАХОДИ РЕАГУВАННЯ, КООРДИНУЄ І КОНТРОЛЮЄ ВИКОНАННЯ ІЗОЛЯЦІЙНИХ, ДИЗІНФІКЦІЙНИХ, ТЕСТУВАЛЬНИХ ЗАХОДІВ!
     ТОМУ БЕЗ ПАНІКИ! ВИКОНУЄМО ВСІ ЗАЛЕЖНЕ ВІД НАС! І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

Вячеслав Андрійович Крупка,
завідувач оздоровчим центром,
лікар вищої категорії
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook