Випуск бакалаврів факультету інформаційних технологій – 106 фахівців за чотирма ІТ спеціальностями

June 29, 2019
     9-й випуск бакалаврів факультету інформаційних технологій цього року був особливим. Випускники чотирьох спеціальностей заходили до святкової зали під звуки обраних мелодій, які цілком відповідали духу та настрою студентів, що навчалися разом чотири роки, разом виступали на творчих та спортивних заходах, брали участь у олімпіадах і конференціях, займалися благоустроєм в гуртожитках і на території університету, і саме головне – стали справжньою дружною командою!

     Економічні кібернетики проявили себе у навчальному та науковому напрямі діяльності, були активними учасниками заходів усіх рівнів: від рівня факультету та університету до всеукраїнського.
     Випускники мали можливість успішно представити честь університету на Всеукраїнських олімпіадах з інформатики та економічної кібернетики. Це Богдан Ворона – неодноразовий переможець та призер Всеукраїнських олімпіад, Васильківська Анна та Поліщук Вікторія – призерки Всеукраїнської олімпіади з інформатики. То ж тепер від Харкова до Львова знають, на що вони спроможні. Окрім того, у скарбничці досягнень групи призові місця на конкурсах ім. Петра Яцика та ім. Тараса Шевченка, звання «Кращий студент НУБіП», звання «ІТ ерудит факультету» та 2 корони «Міс факультету». Наші красуні Поліщук Вікторія та Катерина Шаліманова гідно представляли факультет на конкурсах краси університету. У 2018 році група кібернетиків посіла друге місце на університетському конкурсі "Інтелектуальні баталії" представивши на гідному рівні факультет, а цього року виборола 3 місце в інтелектуальному змаганні Braingers. А ще випускники є незмінними учасниками Голосіївської весни протягом всього періоду навчання в університеті. Це Іванькова Анастасія, Большак Вікторія, Котяш Анастасія, Дарієнко Анастасія, Васильковська Анна та багато інших. 

     Випускники комп’ютерної інженерії достойні найвищої похвали у нашому університеті! Красиві, розумні і високоінтелектуальні хлопці, та їх чарівна квітка-дівчинка Горбатовська Катерина – незмінна староста, чемпіонка університету з волейболу у складі нашої жіночої команди, яка достойно підтримувала звання Жінки у їх чоловічому колективі! До їх нагород належать: перше місце в університетському заході «Хакатон Інтернет речей - 2019», їх конструкторські та програмні рішення були презентовані на 120-ти річчя НУБіП України, а випускна робота Олексія Савощенка (власноруч зібраний квадрокоптер з розробленою Олексієм системою обминання перешкод) – представлено цьогоріч на День університету. Безліч змагань за плечами цих студентів: в олімпіадах на рівні кафедри, факультету та університету і, звичайно, великим досягненням є 4 місце Мічака Андрія на Всеукраїнській олімпіаді з комп’ютерної інженерії у 2019 році. Саме ці випускники щороку брали участь у дні донора, який організовується університетом. 

     Під трек до фільму «Зоряні війни» на сцену піднялися перші випускники нашої академії джедаїв – спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Вони пройшли усі випробування без єдиної втрати! Група брала активну участь в організації Кіберспортивних заходів, а Печериця Дмитро активним організатором таких змагань в університеті. Більшість цих випускників вже пройшли стажування та працюють в ІТ-компаніях, у більшості з них як мінімум три важкі наукові конференції за плечима, на яких була здобута беззастережна перемога, та професійні сертифікати від компанії Microsoft!

     Випускників спеціальності «Комп’ютерні науки» цього року була найбільша кількість! Вони є активними діячами культурно масового відділу нашого факультету. Розумні, веселі, життєрадісні хлопці та дівчата – Гавриленко Анна, Освальд Анастасія, Купріянова Поліна, Волохов Олександр, Олійник Вікторія, Глива Ірина, Бєлая Ольга – володарі різних титулів та кубків, професійних сертифікатів Microsoft та Cisco. Активні учасники та керівники «Голосіївської весни» за всі роки навчання. До переліку досягнень наших випускників належать: призове 3 місце в конкурсі «Найінтелектуальніша група НУБіП України-2019», «Найспортивніша група факультету», «Найерудованіша група - 2018» факультету. 

     Для випускників лунали привітання від декана факультету Олени Глазунової, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, батька випускниці – Олександра Гавриленка, музичні вітання від наших студентів – вокально-інструментальної групи, Хандожинської Світлани, Вікторії Андрієнко. А самі випускники підготували і чудово виконали композицію «Все красиво!». 

     Подяками від ректора були відзначені Ворона Богдан – щорічний переможець та призер Всеукраїнських олімпіад, голова СО факультету минулих років; Горбатовська Катерина – чемпіонка університету у складі збірної факультету з волейболу, член збірної університету; Гавриленко Анна – учасниця та постановниця творчих номерів, призерка Всеукраїнських змагань у складі збірної університету з чарлідингу. Від проректора з навчальної і виховної роботи призи та подяки отримали Волохов Олександр та Васильковська Анна, які не пропустили жодного навчально-наукового, творчого, спортивного заходу в університеті і завжди були на висоті!

     Дипломи нашим випускникам вручали завідувачі випускових кафедр – Андрій Скрипник, Белла Голуб, Валерій Лахно, куратори груп – Касаткін Дмитро, Ящук Дарія та заступники декана – Клименко Наталія, Ткаченко Олексій.

     Чудову атмосферу забезпечували наші ведучі – Князєва Валерія та Якушев Олександр, а організацію свята – Волошина Тетяна, заступник декана по роботі зі студентами. 
     Лише така командна робота забезпечує результат, який сьогодні проявився у випуску 106 фахівців в ІТ-галузі! 

Глазунова Олена,
декан факультету
Князєва Валерія,
голова студентської організації факультету
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook