На профорієнтацію в УМАНЬ!

March 25, 2019

21.03.2019 р. співробітники кафедри загальної, органічної та фізичної хімії доценти Вікторія  Кротенко та Роман Бойко провели зустріч зі старшокласниками  шкіл міста Умані.

Під час зустрічі вони розповіли учням про переваги навчання в НУБіП України, надали інформацію стосовно спеціальностей за якими буде здійснюватись набір студентів. Також детально поінформували майбутніх абітурієнтів про структуру університету та, зокрема, про один з провідних факультетів – Агробіологічний.

Висвітлили основні напрямки діяльності факультету та освітні програми, за якими на даний час проводиться підготовка студентів. Школярі також отримали вичерпні відповіді на запитання щодо можливості надання гуртожитку, стипендій, участі у гуртках та секціях. Крім того, Вікторія  Кротенко та Роман Бойко запросили школярів прийняти участь в олімпіаді з хімії, що дає можливість отримати додаткові бали при вступі.

Всі школярі отримали примірники правил вступу, інформацію щодо олімпіади та запрошення факультету на навчання. Також були налагоджені контакти з директорами шкіл та обговорювались плани про майбутню співпрацю.

Лідія Ковшун 

завідувач кафедри загальної,

 органічної та фізичної хімії


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook