На факультеті визначили інтелектуальну групу

December 5, 2018
    Новий формат інтелектуальної гри, чудовий спосіб весело та цікаво провести час з одногрупниками та колегами. Таку інтелектуальну гру днями і провели для студентів факультету інформаційних технологій, прагнучи створити новий формат культурного дозвілля для веселої ІТ-молоді. Менше складних заплутаних загадок, питань з розряду "чорт ногу зломить", більше гумору та естетики!
     У грі взяли участь студенти 17 команд, до складу яких входили не лише студенти 1-4 курсів, а й викладачі факультету. А це близько 150 гравців! 
     Допомогли нам у цьому наші друзі з компанії Braingers (Braingers – юна інтелектуальна олімпіада: https://www.facebook.com/braingerskiev/), а саме Аліна Совенко та Анастасія Іванькова, які запропонували і сам формат гри, і зміст завдань.
    За результатами 6-ти турів перемогу святкували студенти 4 курсу напряму підготовки «Комп'ютерні науки». Вони були згуртованою та сповненою цікавих ідей командою, саме тому ще й стали авторами найкреативнішого фото під час перерви на тему «Вас знімає прихована камера», яке розмістили в Instagram з хештегами ІТ та Braingers. Олександр Волохов, Анатолій Мельник, Ірина Грива, Ольга Бєлая, Вікторія Олійник, Поліна Купріянова, Вікторія Хілько, Богдан Настенко, Андрій Горський ‒ ось наші цьогорічні інтелектуали! 
     Другими стала команда студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Комп’ютерна інженерія» на чолі зі старостою групи Нікітою Гамаюновим.
     Ну а третіми цього разу виявились студенти-кібернетики 2 та 4 курсу під керівництвом капітана команди Богдана Ворони. У складі їх команди були також і науково-педагогічні працівники кафедри економічної кібернетики, а саме: Галаєва Людмила ВалентинівнаРогоза Наталія Анатоліївна та Шульга Наталія Григорівна.
  
     Інтелектуалів чекали подарунки! 1-3 місця отримали сертифікати на наступну гру Braingers командами з відкритою датою! А альтернативні переможці були нагороджені солодкими подарунками.
     Команда-переможець отримала також перехідну статуетку «Мудрої сови» та титул «Інтелектуальна група факультету ІТ» і вже в травні наступного року представить наш факультету на конкурсі «Краща студентська інтелектуальна група» на рівні університету.
     
Дякуємо за чудову організацію Анастасії Іваньковій, Ніні Мазурик та Ані Костенко, а також кураторам, Галаєвій Людмилі Валентинівні, Костенко Інні Сергіївні, Рогозі Наталії Анатоліївні, Корольчук Валентині Ігорівні та Саяпіній Таїсії Петрівні, які вболівали за своїх студентів.
 
Волошина Тетяна, 
заступник декана з виховної та організаційної роботи  
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook