Профорієнтаційна робота кафедри фінансів

5 October 2018, 17:00
3-го жовтня 2018 р. доценти кафедри фінансів Березовська Людмила Олексіївна, Кириченко Анастасія Володимирівна та Лемішко Олена Олександрівна відвідали спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу № 105, яка знаходиться в м. Києві на вул. Сімферопольській, 10.
 
Під час спілкування з одинадцятикласниками викладачі відмітили, що НУБіП України входить в десятку кращих ВНЗ України та посідає 3-є місце серед університетів м. Києва за Рейтингом університетів «Топ-200 Україна 2018», а серед вищих аграрних закладів освіти він є безумовним лідером.
Школярів зацікавила перспектива навчання в НУБіП на спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування», проходження виробничої практики за кордоном, подвійні дипломи, місцезнаходження університету в рекреаційній зоні міста та ще багато цікавої інформації стосовно університету.
 
На завершення зустрічі учні отримали інформаційні буклети про економічний факультет та кафедру фінансів, а також були запрошені на День відкритих дверей.
Доцент кафедри фінансів,
Кириченко Анастасія
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook