Факультет інформаційних технологій гостинно відкрив двері для студентів коледжів

October 5, 2018
 
03 жовтня 2018 року факультет, який готує майбутніх фахівців з інформаційних технологій, відкрив свої двері для понад 50 студентів Державного вищого навчального закладу «Нововолинський електромеханічний коледж» та Вищого комунального навчального закладу "Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського".
 
Під час зустрічі декан факультету Олена Глазунова розповіла студентам про перевагами навчання на обраній вже ними перспективній ІТ-спеціальності, кількість бюджетних місць, навчання на військовій кафедрі університету, а також особливості надання місць в гуртожитках для вступників.
Завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж Валерій Лахно ознайомив із можливостями навчаючись на спеціальності «Комп’ютерна інженерія», доцент кафедри комп’ютерних наук Олексій Ткаченко зупинився на не менш  унікальній спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», а доцент Олександр Нещадим – «Комп’ютерні науки». Керівник академії Cisco, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж, Андрій Блозва розкрив студентам можливості професійної сертифікації майбутніх ІТ-фахівців за лініями професійного розвитку Cisco та Microsoft.
 
 
Випускники ДВНК «Нововолинський електромеханічний коледж», а сьогодні студенти факультету ІТ спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Олександр Бургела, Віталій Кальковець та Віталій Калишук поділились власним досвідом вступу до НУБіП України та першими враженнями від навчання.
Гостям було проведено екскурсію територією університету, навчальними лабораторіями та кафедрами факультету інформаційних технологій.
Декан факультету Олена Глазунова та заступник директора Нововолинського коледжу Олександр Ільїн провели переговори щодо подальшого співробітництва у реалізації завдань ступеневої освіти, організації навчальної, методичної, наукової та інноваційної діяльності. 
Сподіваємось, що наша відкритість допоможе майбутнім випускникам коледжу визначитись із вибором університету та факультету зокрема.
 
Волошина Тетяна, заступник декана факультету інформаційних технологій

    


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook