Активний початок навчального року на кафедрі адміністративного та фінансового права

August 30, 2018

30 серпня 2018 року відбулося перше у 2018-2019 навчальному році засідання кафедри адміністративного та фінансового права.

Завідувач кафедри Володимир Курило подякував усім науково-педагогічним працівникам кафедри за активну профорієнтаційну роботу усіх, що дало можливість забезпечення внеску кафедри у набір на 2018-2019 н.р. на 1-й курс бакалавратури денної форми навчання спеціальності «Право» безпрецедентної для юридичного факультету на тлі вкрай негативних процесів у вищій, зокрема, юридичній освіті кількості студентів – 158 осіб.

Відзначена готовність кафедри до навчального року та наголосив на необхідності проведення протягом навчального року активної наукової, навчальної, виховної  та профорієнтаційної роботи. Акцентована увага на дотриманні норм чинного трудового законодавства у навчальному процесі.

Особливе занепокоєння членів кафедри викликає ситуація, що склалася навколо декларованої необхідності публікацій у наукових виданнях, що входять до науково-метричних баз даних Скопус і Веб оф Сайнс, оскільки у нашій державі ВІДСУТНІ! фахові видання з юридичних наук, що входять до таких баз. Обговорені шляхи виконання цієї позиції.

Викладачі кафедри були ознайомлені з штатним розписом, розподілом науково-педагогічного навантаження та розкладом занять.

Також усі присутні на засіданні одностайно привітали у дружньому науково-педагогічному колективі кафедри асистента Гбур Люсю Володимирівну!

Валерія Павленко,

Старший лаборант кафедри адміністративного

та фінансового права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook