Співробітники і випускники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва зустрілися на науково-виробничому семінарі

June 5, 2018

5 червня на базі ТОВ «Біотех ЛТД» пройшов науково-виробничий семінар "Сортові особливості живлення та удобрення ріпаку озимого", учасниками якого були компанії DuPont Pioneer, Euralis, Екоорганік, Saatbau, інші. У семінарі прийняли участь співробітники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, а ще – що особливо приємно – випускники агробіологічного факультету, дипломники кафедри. І це була вже зустріч не студентів із викладачами, а успішних виробничників зі своїми Вчителями - і розмова складалася вже на іншому рівні, й радість від спілкування була якоюсь особливою. 

   

Завідувач кафедри Анатолій Бикін: "Будь-який технологічний прийом, а тим паче застосування добрив, повинен спиратися на наукову основу" 

Аспіранти кафедри Ігор Бордюжа і Юлія Дземенюк демонструють сучасну рослинну діагностику

Бувший дипломник, а сьогодні співробітник компанії Saatbau Антон Косяк своєму вчителю, доценту Іллі Марчуку: "Та я памятаю, Ілля Устимович, як ви говорили...."

 

Бувший дипломник кафедри, а сьогодні співробітник компанії DuPont Pioneer Антон Крючков і доцент Наталія Пасічник - про особливості програмування врожаю ріпака

 

   Було представлено й обговорено багато питань щодо живлення й удобрення такої популярної культури як ріпак, компанії представляли свої продукти, сорти та гібриди. Науковці кафедри прийняли участь в обговореннях і дружніх дискусіях. Семінар був цікавим і корисним як теоретичним науковим наповненням , так і практичними порадами.

         

 

 

доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва

Наталія Пасічник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook