Найкраща профорієнтація, коли учні бачать своє майбутнє через успішних студентів

March 27, 2018

     З 19 по 23 березня у м. Запоріжжя проходила VII Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформаційних технологій. Цього року до складу журі від нашого університету були запрошені Олена Кузьмінська, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій, і Богдан Ворона, студент ІІІ курсу спеціальності "Економічна кібернетика".

   

     Студенти вперше були запрошені у такому статусі, але які студенти: Богдан був призером всеукраїнської учнівської олімпіади, він є активним учасником і призером студентських олімпіад, а тепер і гідним членом команди творців цього руху. 
      З матеріалами олімпіади можна ознайомитись на сайті методичного відділу ЗОІППО (http://metodzoippo.osvita.zp.ua/.../iv-etap.../novini-ajti).
    А чи не найкраща профорієнтація, коли учні бачать своє майбутнє через успішних студентів, можуть з перших рук одержати відповіді на питання, що їх цікавлять...

   

      А крім того побачити, як працюють разом викладачі та студенти, як збагачують одне одного, як неформальне спілкування об'єднує... А значить, те, що ми робимо чогось варте.

Запрошуємо до обговорення на сторінці кафедри у Facebook за адресою: https://www.facebook.com/idt.nubip/

Тетяна Волошина,
старший викладач кафедри
інформаційних і дистанційних технологій 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook