Переваги навчання в НУБіП України: популяризація серед майбутніх студентів

March 1, 2018
Чим ближче до початку вступної кампанії, тим активніше кафедра фінансів проводить профорієнтаційну роботу. З лютого по травень 2018 р. в центральній частині м. Канева Черкаської обл. розміщений рекламний щит із інформацією щодо навчання в НУБіП України за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
Беручи до уваги незначну для майбутніх студентів відстань від Канева до Києва в межах 140 км. та налагоджене транспортне сполучення, є ймовірність подання документів на вступ за цією спеціальністю.
В період з 12 та 28 лютого 2018 р. професором кафедри фінансів Пасічником Ю.В. була проведена профорієнтаційна робота серед учнів загальноосвітніх шкіл міста Канева Черкаської області. Під час зустрічей з учнями 10-11 класів у школах Канева та району було детально поінформовано про навчальний, науковий, спортивний рівень НУБІП, специфіку навчання на економічному факультеті, зокрема за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
Учням передано буклети з інформацією щодо навчання за цією спеціальністю, а також обґрунтовано переваги фахівця фінансового напряму, роз’яснено організацію навчального процесу, проведення дозвілля. На запитання було дано конкретні відповіді. Учні із задоволенням прийняли запрошення відвідати НУБІП на день відкритих дверей, який буде організовано кафедрою фінансів у березні 2018 р. 
 
Асистент кафедри фінансів Тітенко Зоя Миколаївна 26 лютого 2018 року провела профорієнтаційну роботу у Крюківщинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та Вишнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Києво-Святошинського району.
У процесі проведення профорієнтаційної роботи учні отримали інформацію про високий рейтинг університету серед кращих вищих навчальних закладів України та міста Києва.
 
Школярі були проінформовані про роботу підготовчих курсів, переваги навчання на економічному факультеті, зокрема на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Навчання за даною спеціальністю  дає студентам ґрунтовні знання, що дозволять майбутнім фахівцям з фінансів оволодіти практичними прийомами і методами управління фінансами підприємств реальної економіки та фінансового сектора, складати та аналізувати інвестиційні проекти, діагностувати фінансовий стан підприємств та здійснювати антикризове управління.
 
Зустріч супроводжувалась питаннями щодо навчального процесу та дозвілля студентів. Майбутнім абітурієнтам було повідомлено, що протягом навчання студенти долучаються до наукової роботи, мають можливість брати участь у Міжнародних та Всеукраїнських конференціях, олімпіадах та наукових роботах, у різних культурно-масових заходах та відвідувати спортивні секції.
 
Під час зустрічі всі отримали буклети з інформацією про спеціальність, вступні іспити, форми та умови навчання в НУБІП
13 лютого 2018 року студентка 2 ст. курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Єрохіна Євгенія відвідала Білоцерківський технолого-економічний коледж, де зустрілася із студентами 3-х випускних курсів спеціальностей: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка», «Підприємництво», «Торгівля та комерційна діяльність» та «Інформаційна діяльність підприємства».         
Євгенія розказала студентам про перспективи навчання у нашому закладі на власному прикладі, адже вона займає активну позицію у навчальному процесі та наукових заходах – староста групи i секретар наукового гуртка «Інвестор». Розповіла студентам про участь у конференціях, науково-практичних семінарах, а також про активне студентське життя та всебічний розвиток в університеті.
Студенти були активні, цікавились умовами вступу та перевагами навчання в НУБіП України за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Для більш детального ознайомлення з університетом, Євгенія запросила студентів на День відкритих дверей.
Онишко С.В.,

доцент кафедри фінансів 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook