V-та Національна координаційна нарада з удосконалення попередження і безпечного гасіння лісових пожеж у зоні відчуження та тренінг з комунікацій та зв’язків з громадськістю в рамках проекту технічної допомоги Лісової Служби США

February 19, 2018
НУБіП України / ННІ лісового і садово-паркового господарства / кім 69

В межах реалізації проекту технічної допомоги Лісової Служби США в Україні та доручень Кабінету Міністрів України № 31631/1/1-16 від 08.09.2016 року та № 2233/1/1-17 від 30.01.2017 року Національний університет біоресурсів і природокористування України координує заходи з удосконалення системи охорони лісів від пожеж у зоні відчуження. В межах цього проекту 19-20 лютого 2018 р. відбудеться V-та Національна міжвідомча координаційна нарада з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження та 21 лютого 2018 р. – тренінг з комунікацій та зав’язків з громадськістю, який будуть проводити фахівці Лісової Служби США.


Метою наради є обговорення результатів попередніх координаційних нарад та визначення подальших дій у напрямку удосконалення системи попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження. На нараді будуть розглядатися питання: радіаційна безпека персоналу під час гасіння лісових пожеж; необхідність внесення змін до законодавчих документів та нормативних актів; спільний наказ МВС України та Мінприроди щодо затвердження інструкції з гасіння лісових пожеж у зоні відчуження та зоні обов’язкового (безумовного) відселення; міжвідомча взаємодія під час гасіння великих лісових пожеж (надзвичайних ситуацій) у зоні відчуження; охорона лісів від пожеж в умовах зміни правового статусу території зони відчуження на природно-заповідний фонд України тощо.
Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь у V Національній координаційній нараді з попередження та гасіння пожеж у зоні відчуження та у тренінгу з комунікацій та зв’язків з громадськістю.
Заходи відбудуться в Національному університеті біоресурсів і природокористуванні України за адресою: м. Київ, вул. Генерала Родімцева 19, навчальний корпус № 1, аудиторія 69 (2-й поверх).
Координатор наради – проф. кафедри лісівництва Зібцев С. В., директор Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж, НУБіП України (т. 527-82-82), [email protected].

Програма тренінгу - sites/default/files/u184/programa_do_listiv_19-21.02_sz_clean_.pdf

 

Олександр Сошенський - Співробітник Регіонального
Східноєвропейського центру моніторингу пожеж

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook