На засіданні кафедри глобальної економіки, 14 листопада, відбулась атестація студентів магістерської програми «Прикладна економіка»

November 21, 2017
НУБіП України

Магістри економіки захищали звіти по виробничій практиці, яка проходила на підприємствах, у міністерствах та селищних радах. В склад комісії, яка приймала звіти у магістрів, входили завідувач кафедри глобальної економіки професора Наталії Вдовенко, декан економічного факультету, професор кафедри Анатолій Діброва, куратор групи магістрів доцент Олена Кірейцевої, керівники магістерських робіт.


Виробнича практика студентів кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття освітнього ступенямагістр і має на меті набуття студентом професійних навичок та вмінь. Вона є заключною ланкою практичної підготовки спеціальності «Прикладна економіка» яка проводиться згідно з навчальним планом після завершення теоретичних курсів з 10 липня по 28 жовтня 2017 року.


Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні необхідного достатнього обсягу практичних економічних знань і умінь. Під час практики поглиблюються та закріплюються теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, накопичується та аналізується фактичний матеріал для виконання студентських робіт.


Практична підготовка проводиться в умовах професійної діяльності під організаційно-методичним керівництвом викладача та спеціаліста з даного фаху. Призначення виробничої практики - закріпити знання та практичні навички, набуті під час вивчення профілюючих дисциплін, ознайомити із сучасним економічним станом аграрних, державних і комунальних підприємств (установ, організацій), їх фінансово-економічною діяльністю та основними проблемами. На практиці студенти ознайомлюються з механізмами вирішення фінансово-економічних та управлінських проблем й завдань на прикладі конкретних матеріалів.
Захищаючи звіти по виробничій практиці, всі магістри спеціалізації «Прикладна економіка» засвідчили високий рівень практичної підготовки і успішно пройшли атестацію на кафедрі глобальної економіки.


 Кірейцева Олена,
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook