ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У "ВЕНЕЦІЇ ПОЛЬСЬКІЙ"

April 23, 2017

Саме так назвав місто Буськ у Львівській області перший його дослідник і популяризатор галицький історик, краєзнавець та архівіст Антоній Шнайдер, який у 1866 році на сторінках львівського часопису «Dziennik Literacki» (№ 44-48) опублікував монографію польською мовою під назвою «Miasto Busk Wenecja polska» («Місто Буськ — Венеція польська»).

21 квітня 2017 року у стіни рідної Буської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 завітала з візитом Віра Качур, яка, скориставшись нагодою, провела профорієнтаційну роботу серед учнів випускного класу. Увагу було приділено можливостям та перспективам навчання як на юридичному факультеті, так і в НУБіП України загалом. Майбутні випускники отримали також детальну інформацію про переваги продовження навчання саме в Україні, про сучасну матеріально-технічну базу факультету, участь і роль молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету.

Особливу увагу хочемо висловити учителю англійської мови Галині Сень, яка запросила провести профорієнтаційну роботу, підтримала розмову і, як завжди, підкреслила необхідність людини завжди навчатися та самовдосконалюватися.

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook