Шляхами Черкащини: недистанційна профорієнтація кафедри інформаційних і дистанційних технологій

March 16, 2017
 

     Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через, те що варіантів вибору кар'єри у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій.

     Відразу після Шевченківських днів кафедра інформаційних і дистанційних технологій розпочала активну профорієнтаційну роботу Черкащиною.

 

     Колектив кафедри 15 березня зустрівся з учнями випускних класів Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 імені О. Є. Корнійчука та Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Христинівської районної ради Черкаської області.

     Декан факультету Глазунова Олена та викладачі кафедри Волошина ТетянаКорольчук Валентина та Якобчук Олександр ознайомили випускників з умовами вступу до НУБіП України у 2017 році. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про спеціальності, які можна отримати в НУБіП України, про перспективи навчання, працевлаштування випускників та можливості міжнародного стажування студентів. Зокрема презентовано факультет інформаційних технологій: школярі отримали буклети з відомостями про підготовку фахівців в університеті та на факультеті інформаційних технологій.
     Як виявилося, школярі та їх викладачі добре знають наш факультет, оскільки студент 1 курсу нашого факультету Трішніков Роман є випускником Христинівської загальноосвітньої школи №2.

     Школярів було проінформовано про підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів, предметні олімпіади, які проводяться в університеті, про систему електронного навчання, мережеві, серверні та хмарні технології, академії Microsoftта Cisco, навчальні лабораторії 1С та Apple, які функціонують на факультеті ІТ.

     Усіх учнів старших класів було запрошено відвідати університет, зокрема взяти участь у найближчому Дні відкритих дверей факультету, що відбудеться 25 березня 2017 р. Саме у цей день буде проходити І етап Всеукраїнської олімпіади з програмування.

Кузьмінська Олена, 
т.в.о. завідувача кафедри 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook