На кафедрі цивільного та господарського права презентували новий підручник

26 December 2016, 12:02

     Важливою подією на кафедрі цивільного та господарського права стала презентація виходу нового підручника професора кафедри Олександра Світличного «Господарський процес».

   Даний підручник є важливим кроком в розвитку навчальної бази кафедри, оскільки зорієнтований на робочу програму і специфіку викладання господарського процесу саме для студентів юридичного факультету НУБіП України, в тому числі в рамках нової магістерської програми «Підприємницьке право» що готується до затвердження Вченою радою НУБіП України. Підручник також містить матеріали для поглибленого вивчення спецкурсу «Проблеми господарського судочинства», який буде входити до нової магістерської програми, і, як впевнено і небезпідставно заявляє професор Олександр Світличний, на цьому робота над забезпеченням кафедри навчальною базою – не зупиниться. Плануємо нові розробки у наступному році, проте докладніше – в майбутніх публікаціях.

На фото – професор кафедри цивільного та господарського права, доктор юридичних наук Олександр Петрович Світличний на презентації підручника «Господарський процес»

Завідувач кафедри цивільного та господарського права,
доктор юридичних наук, доцент
Олексій Піддубний

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook