Міжнародна діяльність юридичного факультету в дії

May 20, 2016

  У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» юридичний факультет посилює свої позиції в сфері міжнародної діяльності. З ініціативи кандидата юридичних наук, доцента кафедри цивільного та господарського права Олександри Шинкарук організовано співпрацю юридичного факультету з Університетом Фоджа (Італія), де вона свого часу проходила стажування, та запрошено професора права цього провідного італійського університету для поглиблення і розширення контактів з іноземними ВНЗ-партнерами.
З 13 по 18 травня відбулася зустріч професорсько-викладацького та студентського колективу факультету з Антоніо Колаведжіо, доктором філософії в галузі державного економічного права, кваліфікованого професора в області адміністративного права Університету Фоджа, юридичного консультанта в Італії в галузі енергетики та води.

Під час зустрічей обговорювалися питання щодо програм навчання в закордонних вищих навчальних закладах, пошук можливих партнерів та ресурсів для проходження подібних програм, а також питання стажування студентів-юристів та науково-педагогічних працівників юридичного факультету за кордоном.
З Антоніо Колаведжіо під час ділової розмови обговорено також проекти програм навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» зі спеціальності «Право» та графік навчального процесу з урахуванням співвідносності навчальних дисциплін та можливості їх перезарахування. Узгоджено, що програма «подвійних дипломів» зі спеціальності «Право» і стажування для студентів юридичного факультету є пріоритетними для факультету. Особливу увагу приділено й перспективам стажування науково-педагогічних працівників юридичного факультету в закордонних вищих навчальних закладах.
Плідна співпраця юридичного факультету з провідним університетом Італії Фоджа сприятиме реформуванню й адаптації системи освіти НУБіП України до вимог провідних університетів світу.

Доцент кафедри цивільного та господарського права 

Олександра Шинкарук 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook