Проведена кураторська година зі студентами 5 групи 2 курсу

February 1, 2024

31 січня 2024 року наставник 5 групи 2 курсу спеціальності «Менеджмент» Катерина Алексеєва провела кураторську годину. З понеділка, 5 лютого, для студентів розпочнеться весняний семестр, тому є необхідність узгодити основні питання навчального процесу та організаційні питання.

На початку зустрічі наставник опитала студентів з приводу наявності в групі студентів, які хворіють на грип, ГРВІ або COVID-19. На даний момент в Україні спостерігається збільшення населення, яке хворіє, тому ситуація щодо захворюваності серед студентів перебуває під постійним моніторингом з боку адміністрації факультету та університету.

Далі Катерина Алексеєва закликала студентів дотримуватися інструкцій під час сигналів повітряної тривоги. Зокрема, потрібно прослідувати в укриття або користуватися правилом «двох стін». Залишатися у безпечних місцях необхідно аж до надходження офіційних повідомлень щодо відміни тривоги. Враховуючи події останніх місяців, мешканці Києва та всієї України знову перебувають у небезпеці. Ворог збільшив кількість та інтенсивність обстрілів цивільного населення. Саме тому відповідальне ставлення до себе, свого життя та здоров’я – на разі є абсолютним пріоритетом.

Також мова йшла про процес навчання студентів. Потрібно сказати, що студенти 5 групи другого курсу загалом відповідально ставляться до навчання, відвідують пари та виконують всі завдання. Також студенти цієї групи не мають заборгованості по оплаті за навчання.

В групі навчаються двоє іноземних студентів – Ван Мен’Яо та Андраос Мішель Едді. Куратор нагадала, що студенти з інших країн мають можливість отримувати матеріал від викладачів в індивідуальному порядку, зокрема, дистанційно, навіть, якщо загалом навчальний процес відбувається в очному форматі. Іноземні студенти уже звикли користуватися платформою Elearn та отримують перманенту допомогу у вирішенні всіх питань з боку куратора та одногрупників.

Незважаючи на непрості часи, настрій у другокурсників позитивний, а самі студенти налаштовані на отримання знань. Також студенти уже звикли до того, що пари викладаються у них англійською мовою.

 

Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook