Ректорат: підбиваємо підсумки року і концентруємося на профорієнтаційній роботі

18 December 2023, 12:00
  18 грудня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Тиждень буде присвячений підбиттю підсумків освітньої, наукової, господарської, фінансової діяльності. Апогеєм стане конференція трудового колективу, запланована на 22 грудня, на якій буде заслуханий звіт ректора про діяльність колективу в 2023 році. Сьогодні пройдуть засідання кадрової та рейтингової комісій. Також протягом тижня відбудуться збори трудових колективів факультетів та ННІ, де будуть заслухані звіти керівників.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на сесії для аспірантів, яка стартувала сьогодні. Завершилася атестація аспірантів 4-го року навчання. На раді з виховної роботи буде заслуханий звіт про виховну роботу.
  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підготовку проекту звіту ректора, який не пізніше 20 грудня буде опублікований на офіційному сайті університету для ознайомлення та обговорення.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про контроль за організацією здачі академічних заборгованостей за результатами зимової екзаменаційної сесії, завершення перевірки рейтингу за 2023 рік, формування графіку практичного навчання на 2024 рік, підсумки наукової діяльності підрозділів у 2023 році, стан використання та залучення коштів на виконання досліджень.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик закцентував на завершенні семестру, підбиття підсумки складання сесії відбудеться 29 грудня. Нарада ради гарантів запланована на 21 грудня.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про формування комісії для проведення олімпіади для вступу в університет.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про формування проекту графіку відпусток на наступний рік.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про підготовку до конференції студентів, на якому заплановано заслухати звіт про діяльність у 2023 році.
  Заступник голови профспілки студентів і аспірантів Ірина Картель зупинилася на підтримці студентів та аспірантів, які мають дітей.

  Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко доповів про готовність до проведення конференції.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про нарахування та виплату заробітної плати за першу половину місяця. Очікуються надходження коштів на виплату соціальних стипендій. До кінця тижня планується провести розрахунок по заробітній платі за грудень.
  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк закцентувала на завершенні фінансового року, недопущенні боргів.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про роботу з іноземними студентами, розширенні співпраці із закордонними організаціями щодо проведення спільних наукових досліджень. Завершується перший навчальний семестр в філії університету в Китаї.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на посиленні режиму економії енергоресурсів та води у зв’язку з завершенням навчального семестру. Протягом тижня буде завершений монтаж електрогенераторів. Зверталася увага на упорядкуванні прилеглої території до гуртожитку №12.
  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
Ярославу Рудику – проконтролювати завершення екзаменаційної сесії, ліквідацію академічної заборгованості за її результатами.
Вадиму Кондратюку і Сергію Кваші – поглиблювати профорієнтаційну роботу, сприяти створенню університетських центрів, хабів по всіх регіонах України.
Андрію Бові і Сергію Грищенку - організовувати роботу комісії щодо перевірки дотримання трудової дисципліни на факультетах та в ННІ.
Оксані Барановській – підготувати проведення заключного засідання вченої ради 2023 року і звіту університету про результати діяльності у 2023 році; графік звітів деканів факультетів і директорів ННІ.
Сергію Стецюку – тримати в полі зору стан гуртожитків (при потребі спланувати і провести ремонтні роботи), готуватися до поселення першокурсників набору 2024 року.
Вадиму Кондратюку – зосередитися на супроводі та підготовці нових наукових проєктів належного рівня, зокрема оборонних.
Вадиму Ткачуку – контролювати надходження коштів від оплати за навчання.
Валерію Іщенку – перевірити готовність до потенційного блекауту, дбати про дотримання режиму енергозбереження, спланувати проведення нарад з означених питань.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook