Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі гостинно вітала випускників коледжів та технікумів

19 November 2023, 0:04

16 листопада 2023 року кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі, за доброю традицією, радо вітала майбутніх студентів - випускників коледжів та технікумів.

 

      Для майбутніх студентів нашого університету була можливість приєднатися до події як офлайн, так і онлайн.
    Спочатку абітурієнти ознайомилися з експозицією кафедри в головному корпусі, отримали інформуємо щодо вступу та переконалися щодо переваг фаху маркетолога.

     Вітаючи вступників на факультеті аграрного менеджменту, декан Анатолій Остапчук передусім наголосив, що проведення таких заходів є можливим тільки завдяки тому, що нас захищають ЗСУ. Також декан закликав студентів коледжів та технікумів не переривати навчання, не можна зупинятися на отриманні першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а потрібно рухатися, розповів про активну міжнародну діяльність, доступні програми навчання за кордоном.

    Завідувач кафедри маркетингу і міжнародної торгівлі Валерій Бондаренко закликав вступників до опанування фаху маркетолога та зазначив, що на факультеті зараз багато цікавих занять проводять практики та представники бізнесу. Завжди цікавою для абітурієнтів є професія маркетолога, а що стосується маркетингу в аграрному секторі, то наш факультет є практично унікальним в Україні.


Щиро раді приймати Вас у стінах кафедри маркетингу та міжнародної торлівлі та факультету аграрного менеджменту!!! 

Чекаємо у влітку у статусі вступника НУБіП України!!! 

 

Богдана Вишнівська
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook