Знайомство із випускниками Васильківського академічного ліцею «Успіх»

25 October 2023, 10:00
  Васильків одне із мальовничих куточків Київщини. Місто із багаторічною історією і видатними особистостями. Саме у це місце на прикінці жовтня завітали викладачі кафедри управління земельними ресурсами Національного університету біоресурсів і природокористування України: професор Купріянчик Ірина Петрівна та доцент Бутенко Євген Володимирович для профорієнтаційної роботи із учнями одинадцятих класів Васильківського академічного ліцею «Успіх».

   Зібравшись у актовій залі із майбутніми випускниками та потенційними абітурієнтами, у присутності керівництва ліцею, з яким налагоджена багаторічна співпраця, викладачі факультету землевпорядкування розповіли про Університет та його спеціальності, умови навчання, матеріально технічне забезпечення та перспективи які відкриваються при навчанні у НУБіП України.

  Особливий акцент було зроблена на престижності навчання та якісній складовій підготовки на факультеті землемлевпорядкування, який представляли викладачі, що завітали до ліцею. Надавши детальну інформацію про підготовчі курси, Олімпіаду та заохотивши учнів Ліцею обирати фах землевпорядника, викладачі університету запросили випускні класи та керівництво школи на день відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Дякуємо керівництву Ліцею за надану можливість презентації Університету, випускників які вже навчаються в Університеті та багаторічну співпрацю!

 

Ольга Дорош,

завідувач кафедри управління земельними ресурсами

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook